Компании

все компании

"Укргазвидобування" збільшило добовий видобуток газу на 3,31 млн куб. м

8 вересня 2023 року, 16:28
АТ "Укргазвидобування" ("УГВ") завдяки введенню в експлуатацію нових свердловин збільшило з початку 2023 року добовий видобуток товарного природного газу на 3,31 млн куб. м, повідомляють у прес-релізі групи "Нафтогаз" у п'ятницю.

"Завдяки введенню в експлуатацію з початку року 54 нових газових свердловин і збільшенню кількості сервісних операцій у серпні середньодобовий показник видобутку блакитного палива "Укргазвидобування" сягнув найвищого показника з червня 2020 року", - зазначили в компанії.

За словами т.в.о. генерального директора "УГВ" Олега Толмачова, досягнуте збільшення середньодобового видобутку дасть змогу товариству за підсумками поточного року перевищити результат за два попередні.

"У складних умовах команда "Укргазвидобування" продовжує працювати для забезпечення країни власними енергетичними ресурсами. Дякую колегам за професіоналізм", - заявив процитований у пресрелізі Толмачов.

Як повідомлялося, перед "УГВ" стоїть мета збільшити у 2023 році видобуток природного газу на 1 млрд куб. м - до 13,5 млрд куб. м. У 2022 році "УГВ" видобуло 12,5 млрд куб. м природного газу (товарного), що на 3% менше, ніж у 2021-му.

НАК "Нафтогаз України" належить 100% акцій "Укргазвидобування".




Просмотров: 253
Другие новости