Компании

все компании

СК "Ультра Альянс" збільшить статутний капітал на 60%

3 вересня 2023 року, 09:30
ПрАТ "Страхова компанія "Ультра Альянс" (раніше - СК "Ультра" Київ) збільшить статутний капітал до 48 млн грн шляхом проведення додаткової емісії на суму 18 млн грн.

Як повідомляється в системі розкриття інформації НКЦПФР, таке рішення ухвалили акціонери під час зборів 21 серпня.

Так само наголошується, що емісію планується провести за рахунок спрямування до статутного капіталу товариства прибутку, отриманого за 2019-2022 роки в загальному розмірі 18 млн грн. Емісію буде проведено шляхом підвищення номінальної вартості акцій з 1 тис. грн до 1,6 тис. грн.

Статутний капітал збільшується для виконання норм щодо мінімального розміру статутного капіталу для здійснення страхової діяльності відповідно до положень Закону України "Про страхування".

СК "Ультра Альянс" зареєстрована 2004 року. Статутний капітал - 10 млн грн. Спеціалізується на ризиковому страхуванні. Кінцевим бенефіціаром є Ігор Янковський.

Національне рейтингове агентство "Рюрік" присвоїло ПрАТ "СК "Ультра Альянс" довгостроковий кредитний рейтинг позичальника на рівні uaАА інвестиційної категорії з прогнозом "у "розвитку" та рейтинг фінансової надійності (стійкості) страховика на рівні uainsAAА інвестиційної категорії.




Просмотров: 224
Другие новости