Компании

все компании

Мережа ADONIS за 6 місяців прийняла понад 135 тис, пацієнтів

15 серпня 2023 року, 17:05
Мережа ADONIS за 6 місяців прийняла понад 135 тис, пацієнтів Мережа медичних клінік ADONIS у січні-червні 2023 року прийняла понад 135 тис. пацієнтів, що на 34% більше, ніж за аналогічний період 2022 року.

Як повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" директорка ADONIS із маркетингу Олена Старовойтенко, у першому півріччі 2023 року мережа провела 364 974 візити пацієнтів.

Старовойтенко зазначила, що в першому півріччі найбільшим попитом, як і раніше, користувалися акушерство і гінекологія, терапія, масаж, діагностика та лабораторні дослідження.

Водночас, за словами Старовойтенко, у 2023 році істотно зросли запити на напрямки фізичної реабілітації, неврології та кардіології, що дзеркально відображає поточну ситуацію в Україні.

Водночас Старовойтенко зазначила, що "наразі пріоритетом медичної групи компаній ADONIS є підтримка та максимальне завантаження потужностей у клініках у Києві та Київській області".

"Найближчим часом компанія не розглядає можливості регіонального розвитку, ми бачимо свою критичну роль у наданні якісної медичної допомоги на наявних локаціях", - сказала вона.

Старовойтенко уточнила, що медцентр у Бучі після деокупації регіону вже понад рік надає допомогу місцевому населенню і проводить безоплатну реабілітацію постраждалих під час військових дій військовим.

"Цей крок став можливим завдяки фінансовій підтримці благодійних фондів, соціальних ініціатив України та за підтримки міжнародних донорів і волонтерів", - сказала Старовойтенко.

ADONIS - мережа приватних медичних центрів для дорослих і дітей. Приватна клініка ADONIS заснована понад 20 років тому. В її мережу входять 12 філій у Києві та області, зокрема два власні пологові будинки і лабораторія стовбурових клітин. У філіях клініки лікарі ведуть прийом за 66 медичними напрямами.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 282
Другие новости