Компании

все компании

"Інтерпайп" перерахував до бюджетів усіх рівнів майже 1,8 млрд грн

2 серпня 2023 року, 12:50
Українська промислова компанія "Інтерпайп" за підсумками січня-червня поточного року перерахувала до бюджетів усіх рівнів і позабюджетних фондів майже 1,775 млрд грн, що на 74% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року.

Згідно з прес-релізом компанії в середу, відрахування до державного бюджету у звітному періоді становили близько 1,289 млрд грн (+130%), до місцевих бюджетів - 223 млн грн (-5%). Ще 263 млн грн (+17%) перераховано як ЄСВ.

Директор з економіки та фінансів "Інтерпайпу" Сергій Кузьменко зазначив, що незважаючи на важку ситуацію в Нікополі, група робить потужний внесок у наповнення державної скарбниці, допомагаючи тримати економічний фронт країни.

"Збільшення виробництва продукції з більшою доданою вартістю означає роботу тисяч людей у прифронтовому регіоні та подальше зростання обсягів сплати податків", - констатував Кузьменко, якого цитує пресслужба.

Як повідомлялося, "Інтерпайп" у I кварталі 2023 року перерахував до бюджетів усіх рівнів і позабюджетних фондів майже 623 млн грн, що на 3% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року. Відрахування до держбюджету за цей період становили близько 406 млн грн (+24%), до місцевих бюджетів - 107 млн грн (-28%), ще 110 млн грн (-14%) перераховано як ЄСВ.

"Інтерпайп" у 2022 році перерахував до бюджетів усіх рівнів і позабюджетних фондів 2,816 млрд грн. При цьому відрахування до держбюджету за рік становили близько 1,74 млрд грн (-7% порівняно з 2021 роком), до місцевих бюджетів - близько 623 млн грн (+1%). Ще близько 454 млн грн (-4%) перераховано як ЄСВ.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукцію компанії поставляють у понад 80 країн світу через мережу торговельних офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2022 році "Інтерпайп" реалізував 384 тис. тонн трубної продукції та 87 тис. тонн залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. співробітників. У 2022 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 2,8 млрд грн.

У структурі компанії п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.




Просмотров: 258
Другие новости