Компании

все компании

"Інтерпайп" має намір утримати позиції на східних ринках

28 червня 2023 року, 17:39
Українська промислова компанія "Інтерпайп" має намір утримати позиції на східних ринках, зокрема - в Саудівській Аравії, Індії, Туреччині та Таїланді, повідомляють на корпоративній сторінці "Інтерпайпу" у Facebook у середу.

Згідно з прес-релізом, "Інтерпайп" узяв участь у міжнародній виставці Eurasia Rail 2023 спільно з турецьким партнером Özar Group Railway Systems.

При цьому наголошується, що це велика виставка залізничної галузі в регіоні й одна з найбільших у світі. Щороку на цій платформі в Стамбулі збираються провідні виробники рухомого складу, постачальники інфраструктурних технологій і залізничні логістичні оператори Азії.

"Для "Інтерпайпу" турецький ринок, зокрема, і азіатський загалом вкрай важливі. Компанія вже давно співпрацює з Турецькими залізницями (TCDD), а також з логістичними операторами в інших країнах регіону, наприклад, Саудівської Аравії, Індії, Таїланду", - констатують у пості у Facebook.

І наголошується, що "Наша мета - утримати свої позиції, а участь у виставці - гарна нагода для підтримання стосунків із партнерами та клієнтами".

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукцію компанії поставляють у понад 80 країн світу через мережу торговельних офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2022 році "Інтерпайп" реалізував 384 тис. тонн трубної продукції та 87 тис. тонн залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. співробітників. У 2022 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 2,8 млрд грн.

У структурі компанії п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.




Просмотров: 288
Другие новости