Компании

все компании

Криптовалютна біржа EDX Markets успішно розпочала роботу

21 червня 2023 року, 17:56
Криптовалютна біржа EDX Markets успішно розпочала роботу, завершила інвестиційний раунд за участю нових партнерів, ідеться в прес-релізі американської компанії.

За даними The Wall Street Journal, біржа почала виконувати угоди в останні тижні. Інформація про плани її запуску з'явилася у вересні 2022 року.

Новий раунд фінансування завершився нещодавно і залучив таких стратегічних інвесторів, як Miami International Holdings, DV Crypto, GTS, GSR Markets LTD і HRT Technology. Додаткові вкладення допоможуть розвивати торговий майданчик і зміцнити його позиції на ринку.

EDX заснована Charles Schwab, Citadel Securities, Fidelity Digital Assets, Paradigm, Sequoia Capital і Virtu Financial і дає змогу, серед іншого, торгувати біткойнами, ефірами (Ethereum), лайткойнами (Litecoin) і біткойн-кешем (Bitcoin Cash).

На відміну від більшості криптовалютних бірж EDX обслуговує роздрібних інвесторів не безпосередньо, а через брокерів. Крім того, вона не працює безпосередньо з активами клієнтів, а лише надає майданчик для узгодження цін і виконання угод.

На інших криптобіржах, як правило, потрібно розміщувати цифрові активи в електронних гаманцях, зазначає WSJ.

EDX має намір цього року запустити кліринговий дім для полегшення розрахунків, однак навіть тоді для зберігання клієнтських активів планують вдаватися до послуг сторонніх банків і "криптокастодіана", вказує газета.

По материалам: The Wall Street Journal





Просмотров: 369
Другие новости