Компании

все компании

"Інтерпайп" відвантажив труби під важливі проєкти в ЄС

19 травня 2023 року, 13:41
Українська промислова компанія "Інтерпайп" відвантажила безшовні лінійні труби відповідно до євростандартів до Іспанії для будівництва нового терміналу аеропорту на острові Тенеріфе з Канарського архіпелагу в Атлантичному океані.

Згідно з прес-релізом компанії в середу, продукція "Інтерпайпу" використовується для проведення системи вентиляції та кондиціонування. Завдяки перебудованому торік логістичному ланцюгу через румунський порт Констанца компанія доставила замовлення вчасно під цей важливий для іспанського ринку проєкт.

Інший цікавий проєкт: продукція для поліметалічного рудника на родовищі Невес-Корво, одному з основних центрів видобутку металевих корисних копалин у Західній Європі. Тут реалізується великий проєкт з розширення копальні, де продукція "Інтерпайпу" буде використовуватися для розширення резервуара для відходів і створення штучного озера. Новим трубопроводом відходи будуть вилучатися під тиском 120 бар.

Директор з продажу труб "Інтерпайпу" на європейський ринок Іван Мазанка зазначив, що в поточних, вкрай важких військових реаліях місія групи дуже важлива для економіки України.

"Забезпечувати людей роботою, а країну - податками від виробленої продукції, особливо для експортних ринків. Завдяки нашим європейським друзям, які максимально спростили режим торгівлі для українського бізнесу, ми можемо брати участь у знакових проєктах у Євросоюзі. Кожне успішно виконане замовлення для європейського ринку - це підтримка України під час війни", - наголосив директор з продажу в ЄС, якого цитує прес-служба.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукцію компанії поставляють у понад 80 країн світу через мережу торговельних офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи. Продажі залізничних продуктів здійснюються під брендом KLW.

В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. співробітників.

У структурі компанії п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Інтерпайп Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.




Просмотров: 258
Другие новости