Компании

все компании

"Інтерпайп" перерахував до бюджетів усіх рівнів і позабюджетних фондів майже 623 млн грн

4 травня 2023 року, 12:16
Українська промислова компанія "Інтерпайп" за підсумками січня-березня 2023 року перерахувала до бюджетів усіх рівнів і позабюджетних фондів майже 623 млн грн, що на 3% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року.

Згідно з прес-релізом компанії в четвер, відрахування до державного бюджету в I кв.-2023 становили близько 406 млн грн (+24%), до місцевих бюджетів - 107 млн грн (-28%). Ще 110 млн грн (-14%) перераховано як ЄСВ.

Директор з економіки та фінансів "Інтерпайпу" Сергій Кузьменко зазначив, що компанія продовжує міцно тримати економічний фронт України під час війни.

"Формула доволі проста: чим більші обсяги виробництва та експорту готової продукції, тим більший загальний обсяг сплачених податків. Стабільно працюючі підприємства "Інтерпайпу" забезпечують роботу 10 тис. осіб у прифронтовому регіоні та наповнення бюджетів усіх рівнів", - констатував Кузьменко, якого цитує пресслужба.

Як повідомлялося, "Інтерпайп" у 2022 році перерахував до бюджетів усіх рівнів і позабюджетних фондів 2,816 млрд грн. При цьому відрахування до держбюджету за рік становили близько 1,74 млрд грн (-7% порівняно з 2021 роком), до місцевих бюджетів - близько 623 млн грн (+1%). Ще близько 454 млн грн (-4%) перераховано як ЄСВ.

Водночас директор з економіки та фінансів "Інтерпайпу" тоді зазначав, що 2022 року кожна тонна виробленої компанією трубної та залізничної продукції принесла бюджету України понад 5909 грн, що більш ніж наполовину перевищує минулорічний показник.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукцію компанії поставляють у понад 80 країн світу через мережу торговельних офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи. Продажі залізничних продуктів здійснюються під брендом KLW.

В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. співробітників.

У структурі компанії п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Інтерпайп Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.




Просмотров: 204
Другие новости