Компании

все компании

В Україні запрацював загальний реєстр зниклих безвісти осіб

2 травня 2023 року, 10:56
В Україні запрацював загальний реєстр зниклих безвісти осіб

Єдиний реєстр зниклих безвісти осіб запрацював у вівторок, 2 травня, повідомили в Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"Відсьогодні дані про зниклих вноситимуться до єдиного реєстру зниклих безвісти. Реєстр розроблено Міністерством внутрішніх справ спільно з уповноваженим щодо зниклих безвісти та іншими відомствами", - йдеться в повідомленні прес-служби Мінреінтеграції у вівторок.

Зазначається, що в реєстрі буде зібрано та централізовано дані про зниклих безвісти: ПІБ особи, місце і дата народження, сімейний стан, місце проживання, територія, на якій відбулося зникнення, обставини і час зникнення, прикмети зниклого.

Також до реєстру буде внесено інформацію про наявність або відсутність рішення суду про визнання осіб безвісти зниклими або оголошення померлими, а також інші дані, що використовуються для забезпечення обліку осіб.

Нагадаємо, що раніше редактори та видавці великих українських ЗМІ запустили проєкт із пошуку зниклих цивільних осіб - "Знайди близьких". Проєкт був призначений для пошуку близьких у найважчі дні війни.

Ініціатором і координатором проєкту “Знайди близьких” є заступник керівника інформагентства “Інтерфакс-Україна” і видавець проєкту Open4Business Максим Уракін.





Просмотров: 301
Другие новости