Компании

все компании

Червоний Хрест України готовий брати участь у роботі з реабілітації ветеранів - Доценко

13 квітня 2023 року, 09:30
Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) готове брати участь у роботі з реабілітації ветеранів, заявив генеральний директор Національного комітету ТЧХУ Максим Доценко.

"Нове життя пацієнтів після травм і реабілітації починається насамперед у громадах, на місцях. Це довготривалий процес, у якому всі разом маємо забезпечити якісні послуги для комфортного проживання наших громадян. Червоний Хрест України у співпраці з державним сектором готовий створювати центри реабілітації для тих, хто потребує допомоги", - сказав Доценко на Міжнародному реабілітаційному форумі у Львові.

Як повідомило ТЧХУ на своїй сторінці у Фейсбуці, Доценко також наголосив, що мобільні медичні бригади Червоного Хреста України можуть спеціалізуватися і на реабілітаційному напрямі, а соціальні помічники Товариства здатні надавати ветеранам необхідну допомогу.

"Сьогодні на форумі озвучено думку про залучення помічників ветеранів. Мені дуже подобається ця ідея. Наші соціальні помічники також можуть допомагати не тільки літнім людям, а й ветеранам. Об'єднавши наші зусилля і використовуючи наш ресурс і досвід, ми зможемо допомогти якомога більшій кількості громадян", - підкреслив Доценко.




Просмотров: 307
Другие новости