Компании

все компании

Румунія тимчасово призупинила пропуск вантажних автомобілів з України через снігопад

7 квітня 2023 року, 10:30
Румунія тимчасово призупинила пропуск вантажних автомобілів через державний кордон, а дорожня поліція заборонила проїзд усіх транспортних засобів, які слідують від трьох автомобільних пунктів пропуску на україно-румунському кордоні, у зв'язку зі складними погодними умовами, повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби у Facebook.

"Дорожня поліція Румунії заборонила проїзд усіх транспортних засобів від пунктів пропуску "Дяківці-Раковець", "Порубне-Сірет" і "Красноїльськ-Вікова де Сус" у напрямку міст Сірет і Сучава у зв'язку зі сніговими заметами та незадовільним станом доріг на цих ділянках", - пояснюється в повідомленні.

Держприкордонслужба просить громадян враховувати цю інформацію під час планування поїздок до Румунії.

Водночас на державному кордоні з Польщею, Словаччиною та Угорщиною пункти пропуску працюють стабільно, проїзд не ускладнений.

В Агентстві з відновлення уточнили, що в Чернівецькій області, де опади тривають третю добу, працює снігоприбиральна технічка.

"Завдяки злагодженій роботі підрядних організацій Агентства відновлення, проїзд державними дорогами Буковини забезпечено, обмеження не запроваджуються", - ідеться в Telegram агентства.

Раніше повідомлялося, що через обмерзання контактної мережі на Львівській залізниці із запізненням на 30 і більше хвилин прямували вісім поїздів. До середини дня, на 30 хвилин затримувався тільки поїзд №113/114 Львів-Харків. Решта поїздів повернулися до графіка.




Просмотров: 409
Другие новости