Компании

все компании

"Фокстрот" підключила можливість оплати криптовалютою через Whitepay

7 квітня 2023 року, 10:00
Мережа "Фокстрот" під'єднала можливість оплати через сервіс Whitepay, що підтримує понад 130 криптовалют, повідомила прес-служба мережі.

"Фокстрот" завжди рухається по впровадженню інновацій у ритейлі та зручних платіжних рішень. Ми відстежуємо та уважно оцінюємо тренди, відбираємо для реалізації проєкти з великими перспективами на нашому ринку. Початок співпраці з українською компанією Whitepay - тому підтвердження. Разом підключаємо прогресивний, зручний і головне - надійний інструмент оплати для наших клієнтів", - цитується в повідомленні СЕО "Фокстрот" Олексій Зозуля.

За його словами, покупці можуть розплачуватися за товари через Whitepay як онлайн, так і в офлайн магазинах мережі. Обробку оплат забезпечує платіжна платформа.

Як повідомлялося, "Фокстрот" у 2022 році запустив можливість оплати товарів в інтернет-магазині та роздрібних торгових точках мережі за допомогою Binance Pay.

"Фокстрот" - одна з найбільших в Україні торговельних мереж за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки. Станом на початок 2022 року бренд є омніканальним (офлайн- та онлайн-торгівля).

На квітень 2023 року в мережі працює 114 магазинів та онлайн-майданчик foxtrot.ua.

Бренд "Фокстрот" розвиває група компаній "Фокстрот". Співзасновники - Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев.




Просмотров: 284
Другие новости