Компании

все компании

29 – 31 березня в Києві відбудеться Міжнародна медична виставка Public Health

15 березня 2023 року, 18:09
29 – 31 березня 2023 в Києві відбудеться знакова подія сфери охорони здоров’я – 31-а Міжнародна медична виставка Public Health. Традиційна медична виставка Public Health була перенесена з осені 2022 на весну цього року через російську військову агресію.

Як зазначають в Міністерстві охорони здоров’я, медична система країни вистояла і продовжує тримати виклики воєнного часу завдяки проведеним реформам, професійності управлінських команд та відданості фахівців лікувальних закладів на всіх рівнях.

В свою чергу Public Health продовжує виконувати свою місію – створювати професійний простір для спілкування медичного бізнесу та фахівців медицини, висвітлювати актуальні питання та сприяти пошуку спільних рішень з нагальних питань системи охорони здоров’я.

Понад 80 виробників, постачальників обладнання та медичних виробів представлять сучасне діагностичне, реабілітаційне, кардіологічне, реанімаційне, хірургічне та лабораторно-діагностичне обладнання, що відповідає вимогам часу.

Нова експозиція виставки – MedMilitaryExpo – продемонструє розділ медичної продукції, який включає вироби тактичної медицини, витратні матеріали, портативне діагностичне обладнання та обладнання інтенсивної медицини, що є особливо важливим в умовах ведення війни.

Генеральний Партнер Public Health Protech Solutions Ukraine

До відвідування виставки та її заходів  запрошені керівники медичних  закладів та їх власники, медичні фахівці,  медичні інституції, профільні асоціації.

Науково-практична програма виставки PublicHealthCongress & Eventsорієнтованана вимоги медицини сучасності. Заходи включають понад 20 спеціалізованих конференцій, семінарів, тренінгів, фахових шкіл, що враховують кращі практики цивільної та військової медицини. Відбудова пошкоджених медичних закладів, управлінський досвід в умовах війни, медичне волонтерство, розбудова системи реабілітації – нові виклики, що потребують спільної участі держави, органів самоуправління, медичних фахівців та інвестиційних установ, будуть винесені на дискусійну платформу PublicHealth.

Офіційний Партнер PublicHealthCongress& Events – HARWIND

Серед новочасних заходів PublicHealth:

29               березня з 10.00 -14.00 Форум «Відновлення медичної системи на рівні громад»

Основні питання для висвітлення – це державні та недержавні програми відновлення постраждалих медичних закладів,  обмін досвідом по відновленню  між власниками медичних закладів, їх керівниками та донорськими організаціями.Запрошені для доповідей МОЗ України, НСЗУ, Всеукраїнська асоціація ОТГ, міждержавні інституції, благодійні фонди. Слухачі заходу: керівники лікувальних закладів, голови ОТГ, мери міст та інші експертні організації.

29 березня з 15.00-18.00 Семінар «Впровадження послуг реабілітації в рамках програми «Реабілітація травм війни» Семінар з практичними порадами про те, як управлінцю налагодити ефективно роботу з реабілітації у своєму медичному закладі. Співорганізатор «Пацієнти України».

30  березня Марафон «Медичне волонтерство». В рамках Марафону буде  представлено активних лікарів, представників волонтерських медичних рухів, спільнот та організацій, які віддають свої вміння, час, інші ресурси на волонтерських засадах задля досягнення спільної Перемоги.  Учасники Марафону- Медичний батальйон "Госпітальєри", Жіночий клуб, Заграва, Твій сімейний лікар, Повернись живим, 100% ЖИТТЯ, Солом’янські котики, DoLadu, БФ «Реконструкції та розвитку України»,             волонтерські рухи, практикуючі лікарі дотичних спеціальностей.

Одночасно з Public Health відбудеться виставка обладнання та матеріалів для лабораторної медицини – LABEXPO. Сучасну лабораторно-діагностичну продукцію представлять понад 20 провідних компаній, а також продемонструють кращі практики лабораторного супроводу в школі для лаборантів Lab4Lab.

Співорганізаторами наукової програми Public Health 2023виступають авторитетні державні та наукові медичні установи, серед яких Міністерство охорони здоров’я, Національна служба охорони здоров’я, Національна академія медичних наук України, Українська військово-медична академія, Асоціація медичних закладів України, Пацієнти України та інші профільні асоціації і організації.

Окремим стендом буде представлений мобільний фронтовий госпіталь, який презентує БФ «Реконструкції та розвитку України». Мобільний фронтовий госпіталь  – це повноцінна лікарня на колесах, оснащена сучасним медичним обладнанням. Медичний центр дозволяє надавати невідкладне оперативне втручання та діагностику безпосередньо поблизу активних бойових дій. Перший мобільний фронтовий госпіталь вже передано Головному управлінню розвідки Міністерства оборони. Зараз він рятує сотні життів наших захисників у найгарячіших точках у двадцятикілометровій прифронтовій зоні на Донецькому напрямку. У планах Фонду забезпечити такими госпіталями всю лінію фронту.

Досьє PUBLICHEALTH 2023

-    Дата проведення – 29-31 березня 2023 року

-    Місце проведення – Міжнародний виставковий центр, Київ, Броварський пр., 15

-    Організатор – ДП «Прем'єр Експо»

-    Генеральний Партнер Public Health – Protech Solutions Ukraine

-    Офіційний Партнер PublicHealthCongress& Events –Harwind

-    Учасники: понад 80 виробників та постачальників медичного обладнання та виробів

-    Ділова програма PublicHealthCongress & Events: понад 20 -івентів та науково-практичних заходів

-    Відвідувачі: керівники медичних закладів, практикуючі лікарі та молодший медичний персонал, органи державного та місцевого самоврядування, представники медичного бізнесу, експерти медицини.

-    84% відвідувачів виставки – це decisionmakers

Квиток на виставку можете отримати за посиланням: publichealth.com.ua/ticket

Промокод для безкоштовної реєстрації: PRES23

Детальніше про виставку: publichealth.com.ua

Контакти Організаторів:

ДП «Прем'єр Експо»

Тел.: 044 496 86 45

ph@pe.com.ua

fixygen - інформпартнер заходу





Просмотров: 304
Другие новости