Компании

все компании

"Нова пошта" запустила відділення в польській Катовіце

21 лютого 2023 року, 12:16
Група компаній "Нова пошта" запустила перше відділення Nova Post у Катовіце, загальна кількість покритих відділеннями польських міст досягла дев'яти, повідомила прес-служба компанії.

"Ви просили - ми зробили. Дев'ятнадцяте відділення в Польщі в місті Катовіце вже відкрито. Як і в інших відділеннях, тут можна надсилати й отримувати посилки та документи", - повідомила компанія, зазначивши, що відкриватиме відділення і в інших містах.

Як уточнюється в релізі, загалом у Польщі до цього вже відкрито 18 відділень Nova Post - у Любліні, Варшаві, Кракові, Ряшеві, Познані, Гданську, Вроцлаві та Жешуві.

Раніше повідомлялося, що в березні "Нова пошта" вийде на другий зарубіжний ринок - Литви і відкриє відділення, яке прийматиме і відправлятиме посилки вагою до 1 тис. кг, в її столиці Вільнюсі. Ведеться також робота з відкриття відділень у Німеччині.

Заснована 2001 року ГК "Нова Пошта" - найбільший учасник українського логістичного ринку: її мережа налічує приблизно 10 тис. відділень і 13 тис. поштоматів по всій Україні. Кількість відправлень за 2021 рік перевищила 372 млн. Крім цього, небанківська фінансова установа "НоваПей" надає послуги з грошових переказів та операцій з електронними грошима. За 2021 рік було проведено 388 млн транзакцій.

Детальних результатів роботи ГК у 2022 році поки що не оголошували, проте її співзасновник Леонід Клімов заявляв про відновлення кількості відправлень наприкінці минулого року до 95% від довоєнного рівня.

До складу групи також входить "Нова пошта Глобал", яка розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не тільки в Україні, а й за кордоном. Компанія виконує регулярні авіарейси до США, Європи, Китаю і за 2021 рік доставила 9,3 млн міжнародних відправлень.




Просмотров: 232
Другие новости