Компании

все компании

Виробництво будматеріалів скоротилося в 3-5 разів - Пилипенко

7 лютого 2023 року, 15:28
Ринок бетону за підсумками 2022 року впав у 5 разів, залізобетону - втричі, повідомив генеральний директор ПБГ "Ковальська" Сергій Пилипенко в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Ринок бетону впав за підсумками року майже в п'ять разів, залізобетону - втричі. Багато виробничих площ втрачено внаслідок військових дій. Багато хто з (існуючих) виробників може не пережити цей рік", - зазначив Пилипенко.

Водночас СЕО групи зазначив, що будівництво нового житла показало найнижчу динаміку, і 2022 рік ринок прожив переважно завдяки комерційному будівництву та інфраструктурі...

ПБГ "Ковальська" працює на будівельному ринку України з 1956 року. Об'єднує понад 20 підприємств у сфері видобутку сировини, виробництва продукції та будівництва. Продукція представлена брендами "Бетон від Ковальської", "Авеню", Siltek та ін. Підприємства "Ковальської" працюють у Київській, Житомирській, Львівській, Херсонській та Чернігівській областях.

Крім цього, до групи входить "Ковальська Нерухомість", яка займається будівництвом житлових об'єктів у Києві. В її портфелі - 20 завершених житлових проєктів.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 330
Другие новости