Компании

все компании

"Еталон" претендує на поставку 6 тролейбусів Чернігову за 42 млн грн

1 лютого 2023 року, 13:09
Великий український виробник автотранспорту корпорація "Еталон" претендує на поставку КП "Чернігівське тролейбусне управління" (ЧТУ) шести нових 12-метрових повністю низькопідлогових тролейбусів за 41,976 млн грн за очікуваної суми закупівлі 42 млн грн.

Згідно з інформацією в Prozorro, ТОВ "Еталон-Лізинг", що входить у корпорацію, стало єдиним претендентом на постачання тролейбусів, про що свідчить протокол розкриття тендерних пропозицій 28 січня.

Компанія пропонує тролейбус Еталон Т12110 ("Барвінок") колісної формули 4х2 з можливістю автономного ходу не менше 1 км. Його пасажиромісткість 105 осіб, зокрема 31 сидяче місце. Тролейбус пристосований для транспортування пасажира на інвалідному візку.

За інформацією компанії, ступінь локалізації тролейбуса перевищує 53%.

У корпорації агентству "Інтерфакс-Україна" зазначили, що корпорація готова виготовити тролейбуси і поставити місту в зазначений термін - до кінця поточного року.

Як повідомлялося, згідно з технічними умовами оголошених 19 січня відкритих торгів, тролейбуси колісної формули 4х2 мають бути виготовлені не раніше 2020 року, сертифіковані в Україні.

Критерієм оцінки переможця торгів є тільки ціна. Умовами передбачено 100%-ву післяоплату за техніку протягом 60 календарних днів.

Наразі очікується рішення замовника торгів за результатами розгляду тендерної пропозиції.

За інформацією на сайті ЧТУ, тролейбусний парк міста налічує 91 пасажирський тролейбус, зокрема 37 од. 12-метрових тролейбусів "Барвінок" виробництва Чернігівського автозаводу (ЧАЗ) корпорації "Еталон".

Також у парку міста 22 тролейбуси ЗІУ, і 25 од. тролейбусів ЮМЗ (випускалися на заводі "Південмаш" у Дніпрі - ІФ), а також два тролейбуси ЛАЗ.

ЧАЗ серійно випускає тролейбуси "Барвінок" з 2014 року.

Корпорація "Еталон" включає 21 підприємство. Основні напрямки - виробництво авто- та електротранспортних засобів, машинобудування, складська логістика.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 467
Другие новости