Компании

все компании

Фонд Віктора Пінчука та PinchukArtCentre презентують Проект Ukraine is You в Давосі

14 січня 2023 року, 17:40
Фонд Віктора Пінчука та PinchukArtCentre у співпраці з Офісом президента України презентують Проект Ukraine is You під час Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ) у Давосі 17 січня.

Згідно з прес-релізом, пряма трансляція відкриття проекту Ukraine is You буде доступна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=ARC8In2VeIE 17 січня об 11:30 кв. м.

Спікерами на відкритті Ukraine is You стануть Анджей Дуда - президент Польщі; Пекка Хавісто - міністр закордонних справ Фінляндії; Віктор Пінчук - засновник однойменного Фонду; Андрій Єрмак - керівник Офісу президента України; Іван Федоров - міський голова Мелітополя; Дар'я Герасимчук - уповноважена президента України з прав дитини; Олександр Радчук - підліток, який перебував у російському фільтраційному таборі; Ольга Цілинка - волонтерка з Херсона та її син.

Модеруватиме відкриття артдиректор PinchukArtCentre Бйорн Гельдхоф.

Проект Ukraine is You відбудеться з 17 по 19 січня за адресою Promenade 59, Давос, у спільному просторі з Українським домом у Давосі.
Іншою частиною проєкту Ukraine is You стане триденна дискусійна програма, що об'єднає міжнародних мислителів, експертів та свідків подій з України. Вони обговорюватимуть напад Росії на Україну, російські воєнні злочини, а також потенційні можливості захисту та відновлення життя і свободи.

Окрім проекту Ukraine is You, цього року Фонд Віктора Пінчука 19 січня проведе дискусію під час традиційного "Українського сніданку" та виступить співорганізатором "Українського дому" в Давосі.




Просмотров: 505
Другие новости