Компании

все компании

Accor відкрив новий готель у Києві

3 січня 2023 року, 14:17
Міжнародний готельний оператор Accor Live Limitless (Франція) відкрив апарт-готель Adagio Kyiv Beresteiska, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" генеральний директор регіону Accor Північна Європа - Україна, Грузія і СНД Андрій Давиденко.

"В Adagio Kyiv Beresteiska продажі відкрито з 29 грудня 2022 року. Зараз період soft opening, не всі роботи ще на 100% закінчені, до 9 січня плануємо відкрити ресторан. ibis Kyiv Beresteiska не будемо відкривати, поки війна не закінчиться", - сказав він.

Обидва готелі розташовані в одній будівлі на пр.Перемоги, 55, в Adagio Kyiv Beresteiska 105 номерів, в Adagio Kyiv Beresteiska - 156.

Adagio Kyiv Beresteiska - апарт-готель, його номери пристосовані для тривалого проживання: у них є повністю обладнані кухні, спеціальні робочі простори, WIFI та ін. необхідне для роботи та відпочинку. За словами Давиденка, вже є клієнти, які обрали готель для тривалого проживання; також є можливість зняти номер і на короткий термін.

Як повідомлялося, міжнародний готельний оператор Accor Live Limitless планував у 2022-2023 рр. запустити в Україні три нові готелі, ibis & Adagio Kyiv, ibis Lviv і Novotel Lviv. Готель ibis Styles Львів Центр на 77 номерів, розташований у діловому центрі Львова на вул. Шухевича, 3, розпочав роботу в грудні 2022 року.

Крім того, Чорноморський банк торгівлі та розвитку має намір надати на будівництво 4-зіркового готелю Novotel із номерним фондом 128 кімнат у Львові кредит у розмірі EUR8 млн ТОВ "Центр розвитку нерухомості".

"Зараз дуже складно говорити про будь-які терміни щодо Novotel Lviv, можливо, наприкінці 2024 року відкриємо. Усе залежить від закінчення війни", - повідомив Давиденко агентству "Інтерфакс-Україна".

Група Accor - один із провідних готельних операторів у світі - відкрила перший готель під брендом Novotel у Ліллі (Франція) 1967 року.

Accor на грудень 2022 року об'єднував понад 5,3 тис. готелів, курортів і резиденцій у 110 країнах під більш ніж 40 брендами (Raffles, Sofitel, Fairmont, OneFineStay, MGallery, Pullman, Swissotel, Grand Mercure, The Sebel, 25 hours hotel, Novotel, Mercure, Adagio, Mama Shelter, Ibis, Ibis Styles, Adagio success, Ibis Budget, Jo&Joe, hotelFormule1, hotel F1, Thalassa sea&spa, greet та ін.).

Акції Accor SA розміщені на біржі Euronext в Парижі і торгуються на позабіржовому ринку США.

В Україні AccorHotels управляє тризірковими готелями Ibis у Києві, Ibis Styles і Gruner у Львові, п'ятизірковим Fairmont Grand Hotel у Києві, а також Mercure Kyiv Congress Hotel. Крім того, один готель під управлінням Accor розташований в Одесі - MGallery Hôtel de Paris.

По материалам: Інтерфакс-Україна


теги: Accor, готель



Просмотров: 354
Другие новости