Компании

все компании

У Киргизії заборонили експорт золотовмісної руди

27 жовтня 2022 року, 16:16
Президент Киргизії Садір Жапаров підписав указ, згідно з яким з 1 травня 2023 року вводиться заборона терміном на півроку на експорт з країни золотовмісної руди і концентрату, що містить вміст, повідомила в середу прес-служба глави держави.

"Садир Жапаров підписав указ "Про запровадження тимчасової заборони на вивезення (експорт) з Киргизії золотовмісної руди та золотовмісного концентрату. З 1 травня 2023 року встановлюється тимчасова заборона, терміном на шість місяців, на вивезення республіки золотовмісної руди та золотовмісного концентрату, видобутого та виробленого на території Киргизії (класифікованого кодом 2616 90 000 0 ТН ЗЕД ЄАЕС)", - йдеться у повідомленні.

Згідно з указом, відкритому акціонерному товариству "Кара-Балтинський гірничорудний комбінат" надається виключне право на переробку золотовмісної руди та золотовмісного концентрату, видобутого та виробленого на території Киргизії.

"Кабінету міністрів Киргизії в установленому порядку доручено продовжувати кожні шість місяців, починаючи з 1 листопада 2023 року, тимчасову заборону", - випливає із указу президента.




Просмотров: 419
Другие новости