Компании

все компании

Клуб експертів випустив відео огляд подій, що відбудуться в Україні та світі з 12 по 18 вересня

12 вересня 2022 року, 13:43
Клуб експертів випустив відео огляд подій, що відбудуться в Україні та світі з 12 по 18 вересня

На YouTube-каналі «Клуб експертів»вийшов новий відеоролик, присвячений актуальним подіям та заходам, які мають відбутися наступного тижня.

Засновник клубу експертів Максим Уракін разом із провідною Ольгою Левкун розповіли про найважливіші анонси подій в Україні та світі у період з 12 по 18 вересня 2022 року.

Зокрема, в Україні наступного тижня анонсовано заходи для преси. Так, у понеділок на майданчику "Інтерфакс-Україна" відбудеться прес-конференція "Психологічне становище населення України в умовах повномасштабної війни", учасниками якої стануть відомі вчені, лікарі та представники громадських організацій та фондів. У вівторок у День міста Буча розпочнеться пройде презентація тизера-трейлера до фільму-драми "Буча", знятого на основі реальних подій, а в четвер у ТЦ "Глобус" на Майдані Незалежності у Києві розпочнеться благодійна виставка дитячих малюнків "Світ навколо мене".

У світі наступного тижня також очікується кілька цікавих подій. Зокрема, у Нью-Йорку розпочнеться чергова щорічна сесія Генеральної Асамблеї ООН, а в Казахстані пройде з'їзд світових та традиційних релігій.

Зі спортивних подій можна виділити чергові матчі провідних українських клубів у єврокубках, літні Азіатські ігри в китайському Ханчжоу та чемпіонат світу з художньої гімнастики в Софії.

Також наступного тижня очікується вручення щорічної премії Академії телебачення США «Еммі».

Про ці та багато інших подій дивіться у новому ролику на каналі Клуб експертів за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=enPYhgpFKgA

Підписатися на канал Клуб експертів можна тут - https://www.youtube.com/channel/UC4plQ0XBaoLOKPIXrb1aMGQ





Просмотров: 291
Другие новости