Компании

все компании

Elliott Management продав всі акції Twitter

16 серпня 2022 року, 12:42
Американський хедж-фонд Elliott Management продав всі акції Twitter Inc. у другому кварталі, коли папери сервісу мікроблогів різко подорожчали після оголошення Ілоном Маском про покупку компанії.

 За даними на 31 березня, Elliott володів 10 млн акцій Twitter вартістю $387 млн. Проте документи, надіслані хедж-фондом Комісії з цінних паперів та бірж (SEC) у понеділок, показують, що у його портфелі більше немає акцій Twitter.

 Як повідомлялося, Маск зробив пропозицію про покупку соцмережі 14 квітня, запропонувавши $54,2 за один папір. Через два тижні Twitter прийняв цю пропозицію. Ціна акцій компанії піднімалася до $51,7 наприкінці квітня, проте до 30 червня, коли в інвесторів з'явилися сумніви щодо можливості завершення угоди, вона впала до $37,39. Elliott, який очолює мільярдер Пол Сінгер, минулого кварталу придбав частки в компаніях Aerojet Rocketdyne Holdings Inc. (3 млн акцій), Pinterest Inc. (5 млн акцій), PayPal Holdings Inc. (1 млн акцій) та Endeavor Group Holdings Inc. (3 млн. акцій).

Газета Financial Times також повідомила у вівторок з посиланням на свої джерела, що хедж-фонд майже повністю позбавився акцій японської SoftBank. Вартість частки Elliott у SoftBank, яку очолює Масаєсі Сон, колись сягала $2,5 млрд. За словами одного з джерел, керівництво Elliott втратило довіру до глави компанії.

Тим часом The Wall Street Journal повідомила, що хедж-фонд сформував велику позицію в акціях дистриб'ютора медичної продукції Cardinal Health (SPB: CAH) Inc. та розраховує отримати кілька місць у раді директорів компанії.




Просмотров: 455
Другие новости