Компании

все компании

Франція передала 14 липня Україні мобільну лабораторію для аналізу ДНК

16 липня 2022 року, 09:43
Франція передала Україні мобільну лабораторію для аналізу ДНК, повідомляють міністерство внутрішніх справ та міністерство Європи та закордонних справ Франції.

"14 липня 2022 року Центр із криз та підтримки Міністерства Європи та закордонних справ передав Офісу генерального прокурора України нову мобільну лабораторію для проведення експрес-аналізу та експертизи ДНК", - йдеться у спільному прес-релізі, опублікованому на сайті МЗС Франції у п'ятницю.

Ця ДНК-лабораторія, подібна до тієї, що розгорнута на місці місією судово-медичної підтримки французького IRCGN і фінансується Міністерством Європи та закордонних справ, являє собою обладнання, що розгортається, не має собі рівних у світі судової генетики, що дозволяє швидко проводити генетичний аналіз великої кількості біологічних зразків .

Вона була розроблена французькою компанією TRACIP (Deveryware Group) спільно з IRCGN, яка є експертом у галузі ідентифікації жертв (вибірки та обробки ДНК) та збору доказів.

У відомствах запевнили, що на знак солідарності з українським народом Франція продовжуватиме надавати підтримку боротьбі з безкарністю в Україні.




Просмотров: 475
Другие новости