Компании

все компании

Пресс релиз: «Назустріч емітентам»: підсумки 1-го тижня проекту

26 листопада 2012 року, 12:33
26.11.12.  Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку (далі АРІФРУ) та Національний депозитарій України (далі НДУ) за підтримки Національної Комісії з цінних паперів та фондового ринку реалізують проект «Назустріч емітенту».
На минулому тижні фахівці АРІФРУ і НДУ відвідали західний регіон України. Семінари пройшли в Тернополі, Львові, Луцьку, Рівному та Житомирі і викликали значний інтерес у аудиторії. Участь у семінарах взяло понад 300 представників компаній емітентів. Найбільший інтерес аудиторії викликали питання практики модернізації системи розкриття інформації на фондовому ринку України, зокрема перехід на електронний формат подання звітності, інформаційно-технічна підтримка, впровадження практики міжнародних стандартів фінансової звітності та  законодавчі новації Закону України «Про депозитарну систему». 
Учасники заходу відзначили необхідність проведення подібних заходів, які надають можливість  живого спілкування та обговорення актуальних питань.  Так учасник семінару представник ПАТ "Житомиргаз" Шароварський Вiктор В'ячеславович зазначив: «Менi дуже сподобався семiнар завдяки вичерпаностi, доступностi iнформацiï, яку потрiбно озвучити керiвництву та Наглядовiй радi для прийняття подальших рiшень. Взагалi вiд заходу залишилось приємне враження, в тому числi завдяки високому рiвню освiченостi доповiдачiв та дружнiй атмосферi."
 Нагадуємо, що головна мета проекту надання емітентам вичерпної інформації про механізм функціонування системи розкриття інформації на фондовому ринку, законодавчих новацій, які регулюють депозитарну систему, а також про діяльність і можливості НДУ та АРІФРУ.
Семінари у західному регіоні перші із запланованого циклу заходів присвячених даній тематиці. Найближчим часом АРІФРУ та НДУ планують провести подібні семінари і в інших регіонах України. 

Найближчі заходи пройдуть:

26 листопада – УВАГА!!! Зміна місця проведення семінару: м. Одеса, ПАТ "Одесаобленерго",вул. М.Боровского (колишня вул. Промислова), 28 Б
27 листопада – м. Миколаїв, ПАТ " Миколаївобленерго ", вул. Шевченко, 64
28 листопада – м. Херсон, актовий зал "Херсонський машинобудівній завод", пр. Ушакова, 57
29 листопада – м. Кіровоград, актовий зал ПАТ "Кіровоградобленерго", пр. Комуністичний 15
30 листопада – м. Черкаси, ПАТ "Софот", вул. Благовісна, 213

Час проведення семінарів: з 10.00 до 14.00

Участь у семінарі БЕЗКОШТОВНА, за умови попередньої реєстрації

Для реєстрації участі у заході, будь ласка, надішліть електронного листа з темою семінар "Назустріч емітентам" із зазначенням ПІБ учасників і назви Вашого підприємства на адресу v.aksenova@smida.gov.ua або зателефонуйте тел.(044) 498 38 16; факс. (044) 287-56-73. Контактна особа - Аксьонова Вікторія

Для довідки:
Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» працює з 1998 року. Основна мета діяльності - забезпечення і всебічний розвиток системи розкриття інформації на фондовому ринку України.

теги: smida



Просмотров: 1016
Другие новости