Гайсинський завод почав виробництво цукру із сиропу

Харчова 14.04.2025    13:00

Гайсинський цукровий завод, що входить до складу агрохолдингу "Укрпромінвест-Агро" (УПІ-АГРО), розпочав виробляти цукор із сиропу, виведеного на зберігання під час виробничого сезону 2024 року, повідомила пресслужба агрохолдингу.

"Гайсинський цукровий завод - перший в Україні, де впроваджено технологічну схему переробки цукрового сиропу", - наголосили в агрохолдингу.

Згідно з повідомленням, сезон сиропного виробництва цьогоріч триватиме 37 днів. Протягом цього часу із 48 тис. тонн сиропу планується виготовити 26 тис. тонн цукру.

Наразі уже понад 7 тис. тонн цукрового сиропу перероблено.

"Укрпромінвест-Агро" займається вирощуванням сільгоспкультур, виробництвом цукру, борошна, м'ясним і молочним тваринництвом. Земельний банк групи перевищує 116,5 тис. га. Агрохолдинг розташовано переважно в регіонах, які не зазнали вторгнення російських окупантів.

Цукровий бізнес групи представлено двома цукровими заводами у Вінницькій області. Загальні елеваторні потужності зі зберігання сільгоспкультур - 120 тис. тонн.

До складу "Укрпромінвест-Агро" входять ТОВ "Група «Агропродінвест», ПрАТ "ПК Поділля", ТОВ "ПК Зоря Поділля", ТОВ "Вінницький комбінат хлібопродуктів №2", АФ "Дніпроагролан", АФ "Іванківці", ТОВ "Мас-Агро", ТОВ "Правобережне" і ТОВ "Прогрес-НТ".

Власником агрохолдингу з грудня 2019 року є син експрезидента України Олексій Порошенко.

Теги:   сироп виробництво цукор Гайсинський завод Переглядів:   170

Читайте також:

30.04

Україна погодила сертифікат для експорту столових яєць до Канади

30.04

Виручка Carlsberg зросла на 17%, але не дотягнула до прогнозу

29.04

Виробництво молока в Україні зросло в березні, але залишається нижчим за торішні показники