Компании

все компании

Машинобудівники ДТЕК завершили постачання 30 транспортних візків для "Павлоградвугілля"

29 квітня 2024 року, 10:32
"Корум Дружківський машзавод" ("Корум ДрМЗ"), що входить до машинобудівної Corum Group, завершили відвантаження 30 транспортних візків" на замовлення "ДТЕК Павлоградвугілля", повідомив завод на фейсбук-сторінці.

"Виробництво розпочалося у березні, тоді ж відвантажено перші шість візків. Сьогодні завод повністю виконав замовлення, відвантаживши останні 24 візки", - зазначено в повідомленні.

Візки ТТ900 призначені для перевезення секцій механізованих кріплень та іншого обладнання усередині шахт. Попит на них виникає при запуску нових лав на шахтах, коли потрібно доставити кріплення чи інше обладнання.

У повідомленні наголошується, що з початку поточного року шахтарі ДПЕК запустили в роботу вісім нових лав, зокрема – у березні.

"Корум ДрМЗ", релокований у Дніпро у 2022 році, минулого року отримав майже 500 млн грн чистого прибутку проти збитку 452,8 млн грн роком раніше за зростання чистого доходу в 2,7 раза - до 1 млрд 530 млн грн.

У березні-2024 завод випустив 34 од. обладнання та понад 111 тис. комплектувальних та запчастин, включно вагонетки, анкери, протипожежні труби та рукави високого тиску, відремонтував 35 секцій механізованих кріплень.

Corum Group - провідний виробник гірничо-шахтного обладнання в Україні, входить до складу "ДТЕК Енерго" - операційної компанії, яка відповідає за видобуток вугілля та виробництво електроенергії з вугілля у структурі холдингу "ДТЕК" Ріната Ахметова.





Просмотров: 109
Другие новости