Компании

все компании

"Датагруп-Воля" інвестує 100 млн грн у розвиток GPON

27 квітня 2024 року, 11:41
Один із найбільших операторів фіксованого зв'язку та цифрових послуг "Датагруп-Воля" ухвалив рішення інвестувати близько 100 млн грн у заміну в Харкові технологій фіксованого інтернету на GPON, повідомив CEO компанії Михайло Шелемба у вівторок на заході, присвяченому участі українських компаній у розвитку мережі Глобального договору ООН в Україні.

"Спочатку в плані із заміни мереж фіксованого інтернету та розвитку GPON Харків був у другій черзі - буквально днями ми внесли зміни до плану. Для реалізації завдань виділили додатковий бюджет", - розповів Шелемба.

CEO "Датагруп-Воля" уточнив, що до кінця 2024 року на GPON буде переведено 40-50 тис. абонентів.

"Ми зробимо все можливе. Харків - це велике місто, у нас там розгалужена мережа, але ми зараз кинемо всі ресурси, зробимо все можливе, щоб якомога більше харків'ян до зими мали доступ до фіксованого інтернету з енергоефективною технологією GPON. Взимку роботи в Харкові продовжаться", - запевнив Шелемба.

За його словами, абоненти переводитимуться на GPON безоплатно, однак для виконання робіт потрібен візит майстра для заміни обладнання на стороні клієнта.

У першій черзі плану "Датагруп-Воля" із заміни мереж також Вінниця, частина Києва і більша частина Львова, уточнив Шелемба.

Раніше повідомлялося, що "Датагруп-Воля" планує інвестувати 1,5 млрд грн у розвиток GPON протягом трьох років.






Просмотров: 178
Другие новости