Компании

все компании

"Сентравіс" наростив випуск труб на 14%

24 квітня 2024 року, 16:07
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., за підсумками роботи в січні-березні поточного року збільшило виробництво труб на 14% порівняно з аналогічним періодом минулого року - до 3,2 тис. тонн з 2,8 тис. тонн.

Згідно з пресрелізом у середу, із посиланням на директора з виробництва Андрія Красюка, компанія вийшла на хороші темпи виробництва.

"Робимо все від нас залежне, щоб не зменшувати хід і найголовніше - не стояти на місці. Незважаючи на складну ситуацію в країні, продовжуємо інвестувати кошти в нові розробки. Нещодавно наша команда взяла участь у міжнародній виставці Tube у Дюссельдорфі. Отримали звідти багато цікавої інформації. Аналізуємо світові тренди і готуємося обробляти запити від потенційних клієнтів", - сказав Красюк.

Як повідомлялося, "Сентравіс" 2023 року збільшив обсяги виробництва на 12%, до 12,2 тис. тонн. Понад 98% продукції постачається на зовнішні ринки.

"Сентравіс" заснований 2000 року, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.). У 2023 році відкрилася філія компанії в Ужгороді.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових. У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".





Просмотров: 123
Другие новости