Компании

все компании

JD Sports купує Hibbett за $1,1 млрд

24 квітня 2024 року, 10:18
JD Sports Fashion, один із найбільших британських рітейлерів спортивного одягу, домовився про купівлю американської мережі магазинів спортивних товарів Hibbett Sports Inc. приблизно за $1,1 млрд.

Як повідомляється в прес-релізі JD Sports, вона заплатить $87,5 за акцію Hibbett. Це є премією 21% до ціни паперів на закриття торгів у понеділок і 29% - до їх середньозваженої вартості за останні 120 торгових днів.

Рада директорів Hibbett одноголосно схвалила пропозицію з боку британської компанії.

Очікується, що угоду буде завершено у другому півріччі 2024 року після схвалення з боку акціонерів Hibbett та регулюючих органів. Після цього американська компанія увіллється до складу JD Sports і перестане бути публічною.

Фінансовим консультантом з цієї угоди у JD Sports виступала Baird and Rothschild & Co., Hibbett - Solomon Partners Securities.

За даними на початок лютого, американська компанія управляла приблизно 1,17 тис. магазинів під брендами Hibbett, City Gear та Sports Additions у 36 американських штатах. Кількість торгових точок JD Sports на початок березня перевищувала 3,3 тис. у всьому світі.

Котирування акцій JD Sports зростають на 6,1% на початку торгів у Лондоні у вівторок. Ціна паперів Hibbett злетіла на 17,3% під час попередньої сесії на біржі Nasdaq. Ринкова вартість першої компанії становить 6,1 млрд. фунтів стерлінгів ($7,5 млрд.), другий - $855 млн.

теги: JD Sports, Hibbett



Просмотров: 96
Другие новости