Компании

все компании

Ш/у "Покровське" проводить буріння дегазаційних свердловин у вибоях для уникнення скупчення метану

22 квітня 2024 року, 15:58
Найбільший в Україні виробник коксівного вугілля ПрАТ "Шахтоуправління "Покровське" (Донецька обл.), що входить до групи "Метінвест", здійснює буріння дегазаційних свердловин в очисних вибоях, щоб уникнути скупчення метану і створення аварійної ситуації.

Згідно з інформацією компанії, наразі працівники дільниці "Дегазація" ш/в "Покровське" задіяні на бурінні дегазаційних свердловин на всіх чотирьох очисних вибоях, які працюють: 9 і 10 північних лавах блоку 10, 6 лаві південної панелі блоку 10 і 1 південній лаві блоку 9.

При цьому наголошується, що нещодавно було завершено буріння 67-метрової свердловини під вентиляцію для скіпового стовбура на головному промисловому майданчику "Метінвест-Покровськвугілля". Близько двох тижнів велися роботи на горизонті 708 метрів.

"Без роботи цієї команди робота в шахті неможлива. Інакше в забої буде накопичуватися метан, а це смертельно небезпечно. Тож колектив із сотні фахівців щодня працює на поверхні та під землею, щоб убезпечити наших шахтарів і зробити процес дегазації ще ефективнішим", - підкреслюється в інформації компанії.

Ш/у "Покровське" (раніше - "Червоноармійська-Західна №1") - найбільший в Україні виробник коксівного вугілля. Metinvest B.V. у березні-2021 встановив контроль над ПрАТ "Шахтоуправління "Покровське", міноритарієм якого група стала 2018 року.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою групою з видобувних і металургійних підприємств. Його підприємства розташовані в Україні - в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях, а також у країнах Європи та США.

Основними акціонерами Metinvest B.V. є група "СКМ" (71,24%) і група "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують компанією. ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 125
Другие новости