Компании

все компании

Київ отримав від Гамбурга 3 пасажирські автобуси і 3 карети швидкої допомоги Mercedes

22 квітня 2024 року, 17:30
Київ отримав від міста-побратима Гамбурга (Німеччина) нову партію допомоги, зокрема 3 міських пасажирських автобуси та 3 карети швидкої допомоги Mercedes, найближчим часом прибудуть ще кілька міських автобусів, повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Сьогодні на моє запрошення Київ відвідав Петер Ченчер - мер Гамбурга, міста, яке стало побратимом нашої столиці у квітні 2022 року. Ми дуже вдячні, що в цей драматичний для України час наші друзі та партнери підтримують нас і допомагають", - написав Кличко в телеграм-каналі в понеділок.

Мер нагадав, що від початку російського повномасштабного вторгнення, Гамбург прихистив 45 тис. українців, а також надав Києву велику кількість гуманітарної допомоги та медичних засобів.

"Сьогодні Київ отримав від Гамбурга нову партію допомоги - 3 міські пасажирські автобуси Mercedes - з низькою підлогою і сучасним салоном, системою кондиціонування. Найближчим часом вони вийдуть на столичні маршрути. А також ми отримали 3 сучасні карети швидкої допомоги Mercedes", - зазначив він.

Загалом від початку повномасштабної війни Гамбург передав Києву 6 сучасних пасажирських автобусів і 9 "швидких".
Раніше повідомлялося, що мер міста Гамбург (Німеччина) Петер Ченчер (Peter Tschentscher) прибув із візитом до Києва і має намір обговорити з мером української столиці Віталієм Кличком питання співпраці міст.




Просмотров: 148
Другие новости