Компании

все компании

Славутський солодовий завод збільшив чистий прибуток учетверо

21 квітня 2024 року, 11:27
Виробник солоду ПрАТ "Славутський солодовий завод" (с. Крупець Хмельницької обл.), що входить до міжнародної агропромислової групи Soufflet, у 2023 році наростив чистий прибуток у 4 рази порівняно з 2022 роком - до 388,57 млн грн.

Згідно з повідомленням компанії в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), її дохід за рік збільшився на 15,3%, до 1,671 млрд грн, активи - в 3,7 раза, до 1,073 млрд грн, а сумарні боргові зобов'язання скоротилися в 2,7 раза до 128,915 млн грн.

При цьому підприємство збільшило чисельність персоналу на п'ять співробітників, до 83 осіб.

Згідно з повідомленням, на річних зборах акціонерів 19 квітня акціонерам буде запропоновано отриманий прибуток спрямувати на розвиток ПрАТ і поповнення обігових коштів, за підсумками фінансово-господарської діяльності за 2023 рік дивіденди не нараховувати й не платити.

ПрАТ "Славутський солодовий завод" належить АТ "Міжнародна компанія Солодовень", засновником якої є Compaginie Internationale de Malteries (Франція) - компанія, створена шляхом злиття групи компаній Soufflet Group і французького агрокооперативу Invivo.

Soufflet Group, вона один із найбільших у світі виробників солоду, має 28 солодових заводів у Європі, Азії та Південній Америці. Компанія є найбільшим виробником борошна у Франції, виробляє хліб і кондитерські виробів у Франції та Португалії, а також працює на міжнародному ринку зерна через торговий підрозділ Soufflet Negoce.






Просмотров: 112
Другие новости