Компании

все компании

SkyUp уклала контракт на надання послуг "мокрого лізингу" з WizzAir

12 квітня 2024 року, 22:48
Українська авіакомпанія SkyUp Airlines продовжила співпрацю з угорською лоукост-авіакомпанією WizzAir, уклавши контракт із надання послуг "мокрого лізингу" на період із 1 квітня 2024 року до 31 березня 2025 року.

"Авіакомпанія SkyUp Airlines підписала контракт з Wizz Air на період з 1 квітня 2024 року по 31 березня 2025 року. Контракт передбачає залучення трьох літаків SkyUp™ на умовах ACMI. Два з цих літаків базуватимуться в Бухаресті, ще один - у Варшаві", - повідомила пресслужба SkyUp Airlines у LinkedIn четвер.

Генеральний директор SkyUp Airlines Дмитро Сєроухов, слова якого наводяться в повідомленні, зазначив, що розвиток перевезень за контрактами ACMI ("мокрий лізинг") наразі є центральним компонентом стратегії розвитку авіакомпанії.

"Підписання контракту з Wizz Air - важливий етап для нас, оскільки ми вже маємо позитивний досвід співпраці з цим авіаперевізником. Це ще раз підтверджує, що SkyUp™ є надійним партнером для європейських лідерів авіаперевезень і може забезпечити високий рівень безпеки та якості послуг", - сказав Сєроухов.

Керівник центру управління операціями Wizz Air Мауро Пенеда (Mauro Peneda), слова якого також наведені в повідомленні, зазначив, що прагнення SkyUp до підтримання високих стандартів безпеки та професіоналізму збігається з цінностями Wizz Air.

"Ми раді оголосити про наше партнерство зі SkyUp. Їхнє прагнення до операційної досконалості та підтримання високих стандартів безпеки і професіоналізму повністю збігається з нашими цінностями, що було доведено під час нашого попереднього досвіду спільної роботи. Цього літа ми прагнемо до нових висот, співпрацюючи зі SkyUp, щоб забезпечити винятковий сервіс для наших пасажирів", - сказав Пенеда.

Як відомо, SkyUp розвиває напрямок "мокрого лізингу" з 2022 року після повномасштабного вторгнення РФ і закриття повітряного простору в Україні. Протягом 2022 року авіакомпанія працювала на умовах ACMI-контрактів із 10 іншими авіакомпаніями, зокрема з Wizz Air. SkyUp виконує рейси на умовах "мокрого лізингу" з Tunisair, FlyOne, HiSky SRL, HiSky Europe SRL, Wizz Air Malta, Wizz Air Abu Dhabi, Corendon Dutch, Tailwind Airlines і FlyEgypt. Влітку 2023 року компанія ch-aviation внесла SkyUp Airlines до списку ТОП-20 найбільших постачальників послуг ACMI в європейському повітряному просторі.

Раніше повідомлялося, що SkyUp Airlines у 2023 році збільшила кількість перевезених пасажирів на 24% порівняно з 2022 роком - до 1,546 млн. Авіакомпанія також виконала 10,528 тис. рейсів у 53 країни за 664 маршрутами, що на 36% більше, ніж у 2022 році.




Просмотров: 208
Другие новости