Компании

все компании

ДП "АНТОНОВ" перетворено на АТ

12 квітня 2024 року, 14:43
Державне підприємство "АНТОНОВ" перетворено на акціонерне товариство (АТ), яке й надалі входитиме до структури АТ "Українська оборонна промисловість", ідеться в повідомленні компанії в п'ятницю у Facebook.

"Офіційно в новий статус "АНТОНОВ" переходить сьогодні, 12 квітня 2024 року. Нова повна назва звучатиме як Акціонерне товариство "АНТОНОВ", скорочена - АТ "АНТОНОВ". Зміни жодним чином не впливають на форму державної власності - 100% акцій АТ "АНТОНОВ" є власністю держави", - наголошується в повідомленні.

Зазначається, що корпоратизація відкриває перед підприємством нові можливості для розвитку та корпоративного управління, впровадження нових технологій, забезпечить гнучкіший та ефективніший підхід у всіх робочих процесах та управлінні ресурсами, може сприяти залученню додаткових фінансових ресурсів для модернізації та розвитку підприємства.

"Це історичний момент і нова глава в історії нашого підприємства. Перехід до статусу акціонерного товариства забезпечить для нас нові можливості: залучати інвестиції, розширювати партнерства, оптимізувати управлінські процеси. Ця трансформація дасть нам змогу гнучкіше реагувати на зміну ринкових умов і потреби наших партнерів", - наводяться в повідомленні слова в.о. генерального директора ДП "АНТОНОВ" Євгена Гаврилова.

Він додав, що компанія зобов'язується також продовжувати свою діяльність з огляду на соціальну відповідальність та етичну поведінку щодо своїх працівників.

Водночас голова профспілки "Славутич" у ДП "АНТОНОВ" у Facebook стверджує, що рішення про корпоратизацію не було погоджено з профспілками і, таким чином, керівництво компанії порушило вимоги колективного договору щодо процедури зміни організаційно-правової структури.



По материалам: https://www.facebook.com/





Просмотров: 206
Другие новости