Компании

все компании

Мобільний додаток Ukrnafta встановили понад 230 тис. користувачів

11 квітня 2024 року, 10:18
За перші три місяці 2024 року мобільним додатком Ukrnafta, презентованим ПАТ "Укрнафта" в грудні минулого року, почали користуватися понад 230 тис. клієнтів.

"Частка роздрібних чеків за програмою лояльності склала 20%. 70% користувачів мають смартфони на операційній системі Android, 30% - власники iPhone", - повідомляється в прес-релізі компанії у вівторок.

При цьому нагадується, що з 1 березня цього року власники додатка Ukrnafta отримуватимуть вітальний бонус щомісяця на перші 50 літрів пального.

"Це автоматична знижка на цей об'єм у розмірі 2 грн/літр під час купівлі бензину і дизеля, 0,5 грн/літр - на скраплений газ. Просто скануйте QR-код у касі", - пояснили в "Укрнафті".

Подробиці та умови використання мобільного застосунку Ukrnafta опубліковані компанією за посиланням https://azs.ukrnafta.com/8/.

Ukrnafta - найбільша в країні монобрендова мережа з 460 автозаправних комплексів.

"Укрнафта" реалізує комплексну програму відновлення діяльності та оновлення формату автозаправних станцій своєї мережі. З лютого 2023 року компанія випускає власні паливні талони та картки "NAFTAКарта", що реалізуються юридичним і фізичним особам через ТОВ "Укрнафта-Постач".

Найбільшим акціонером "Укрнафти" є НАК "Нафтогаз України" з часткою 50%+1 акція. 5 листопада 2022 року ставка Верховного головнокомандувача ЗСУ ухвалила рішення про передачу державі частки корпоративних прав компанії, що належали приватним власникам, якою зараз управляє Міноборони.






Просмотров: 125
Другие новости