Компании

все компании

"Корум ДрМЗ" почав виготовлення 200-тонної підйомної машини для "Метінвесту"

11 квітня 2024 року, 16:24
"Корум Дружківський машзавод" ("Корум ДрМЗ"), що входить до машинобудівної Corum Group ("ДТЕК Енерго"), розпочав виготовлення 200-тонної підйомної машини для гірничо-металургійної групи "Метінвест", повідомив завод у Facebook.

"Гірники "Метінвесту" вже почали готувати міцний і стійкий фундамент на повітроподавальному стовбурі №3 для встановлення машини", - наголошується в повідомленні.

Монтаж обладнання заплановано на четвертий квартал 2024 року.

Завод також повідомляє, що в березні в умовах релокації випустив 34 од. обладнання та понад 111 тис. комплектуючих і запчастин, включно з вагонетками, анкерами, протипожежними трубами та рукавами високого тиску. Також відремонтовано 35 секцій механізованих кріплень.

Corum Group - провідний виробник гірничо-шахтного обладнання в Україні, входить до складу "ДТЕК Енерго" - операційної компанії, що відповідає за видобуток вугілля і виробництво електроенергії з вугілля в структурі холдингу "ДТЕК" Ріната Ахметова.

"Корум ДрМЗ", релокований у Дніпро 2022 року, торік отримав майже 500 млн грн чистого прибутку проти збитку 452,8 млн грн роком раніше за умови зростання чистого доходу в 2,7 раза - до 1 млрд 530 млн грн.

"Метінвест" складається з видобувних і металургійних підприємств, розташованих в Україні, Європі та США. Його основними акціонерами є група "СКМ" (71,24%) і "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують ним.




Просмотров: 124
Другие новости