Компании

все компании

Свято-Іллінський машзавод налагодив випуск запчастин для "Метінвест Покровськвугілля"

7 квітня 2024 року, 12:40
ТОВ "Свято-Іллінський машинобудівний завод" (СІМЗ) після релокації з прифронтового Курахового (Донецька обл.) у Запоріжжі налагодило постачання запасних частин і ремонт обладнання для ПрАТ "Метінвест Покровськвугілля".

Згідно з пресрелізом, після релокації підприємство продовжує виробляти і ремонтувати обладнання та продукцію, без яких неможлива робота в шахті.

У 2023 році такої продукції для "Метінвест Покровськвугілля" поставлено на 72 млн грн, зокрема, 18 км монорейкової дороги для ШУ "Покровське" і "Шахтобудмонтажного управління №1" (ШБУ-1, Лисівка, Покровський р-н Донецької обл.). Ця модель дороги - власна розробка фахівців СІМЗ. Її створило конструкторське бюро ще за роботи заводу в Кураховому. Тепер альтернативу можна придбати лише за кордоном і значно дорожче, зазначають на заводі.

Крім того, триває випуск конвеєрів і метизів для аркового кріплення.

"Метінвест" створив "Метінвест Покровськвугілля". Компанія управляє підприємствами Покровської вугільної групи, до якої, зокрема, входять ШУ "Покровське", Свято-Варваринська збагачувальна фабрика і "Свято-Іллінський машзавод".

Основними акціонерами Metinvest B.V. є група "СКМ" (71,24%) і група "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують компанією. ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 168
Другие новости