Компании

все компании

Intellias придбала американську C2 Solutions

4 квітня 2024 року, 15:29
Міжнародна компанія з українським корінням Intellias, що спеціалізується на програмному забезпеченні та цифровому консалтингу, придбала 100% акцій C2 Solutions, розташованої в Блумінгтоні, штат Міннесота, повідомляє її прес-служба.

"Це придбання розширює спектр пропозицій Intellias у Північній Америці, зміцнюючи можливості компанії в галузі цифрової охорони здоров'я та медичного обладнання", - прокоментував співзасновник і генеральний директор Intellias Віталій Седлер.

Компанія C2 Solutions, заснована 2010 року, пропонує послуги в галузі розробки та інтеграції, інформаційної архітектури та аналізу даних, а також розробки вбудованого та програмного забезпечення.

Це друге стратегічне придбання, здійснене Intellias. У вересні 2022 року компанія придбала Digitally Inspired, британського постачальника IT-послуг, що спеціалізується на розробці продуктів для роздрібної торгівлі та електронної комерції.

Intellias - міжнародна компанія з українським корінням. Заснована у Львові 2001 року, Intellias перетворилася на постачальника цифрових перетворень для підприємств зі списку Fortune 500 та організацій вищого рівня, йдеться на сайті компанії.

Резидент "Дія.City" з лютого 2024 року. Офіси Intellias працюють у Києві, Івано-Франківську, Ужгороді та Львові, а також у 13 країнах, включно з Португалією, Польщею, Іспанією, Болгарією, Колумбією, Хорватією та Індією. Штат компанії налічує 3,2 тис. фахівців.

Intellias спеціалізується на розробці софту і технологічних продуктів для автомобільної галузі, навігаційних систем, фінансових і телекомунікаційних провайдерів послуг. Допомагає розробляти навігаційні системи для автомобілів середнього та високого класу, співпрацюючи з лідерами індустрії аутомотивів - HERE Technologies і TomTom. Intellias також пропонує клієнтам рішення на базі "хмарних" сервісів, інтернету речей (IoT), штучного інтелекту (AI&ML), Data & Analytics сервіси.




Просмотров: 124
Другие новости