Компании

все компании

"Сентравіс" поставив труби гданській суднобудівній компанії Remontova

3 квітня 2024 року, 17:20
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., виконало замовлення обсягом 20 тонн для суднобудівної верфі Remontova (м. Гданськ, Польща).

Згідно з прес-релізом у середу, домовленість про постачання була досягнута офісом компанії Centravis Central Europe в Польщі. Контракт передбачає поставку труб розмірами 12×1,5, 28×2 і 42×3 мм.

Remontova входить до списку провідних європейських суднобудівних компаній. Польська верф спеціалізується на ремонті та переобладнанні понад 200 кораблів і морських споруд щорічно, зокрема танкерів-шатлів, великоваговиків, бурових установок.

Українські безшовні нержавіючі труби використовуються для ремонту та переобладнання кораблів і морських споруд, зокрема для новішої та ефективнішої гідравлічної системи. Частина суден переобладнана для розміщення морських вітрових електростанцій.

Так, один з останніх проєктів Remontova - підготовка судна нового покоління Les Alizés для транспортування частин морських вітрових електростанцій. Вона має головний кран вантажопідйомністю 5000 тонн, вантажну місткість 61000 тонн і палубу площею 9300 кв м.

"Обсяг світового ринку суднобудування оцінюється в $145 млрд у 2024 році з перспективою зростання до $184,5 млрд за 5 років. Це високотехнологічна галузь з високою доданою вартістю. Ми зацікавлені в таких контрактах і працюватимемо, щоб їхня кількість зростала", - сказав директор із продажів "Сентравіса" Артем Атанасов, слова якого наводяться в повідомленні.

Він зазначив, що компанія продовжує активну роботу з клієнтами в усьому світі через український і зарубіжні офіси з продажу, а саме виробництво має стабільне завантаження і працює, зокрема в Нікополі, незважаючи на непросту безпекову ситуацію.

"Сентравіс" є одним зі світових лідерів з виробництва безшовних нержавіючих труб. У 2023 році компанія збільшила обсяги виробництва до 12,2 тис. тонн, або на 12% порівняно з попереднім роком. Понад 98% продукції "Сентравіс" експортує на світовий ринок. Загалом у 2023 році український виробник поставив свою продукцію в 38 країн світу. Найбільше безшовних нержавіючих труб відвантажив до Німеччини, Італії, США.

"Сентравіс" заснований 2000 року, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.). У 2023 році відкрилася філія компанії в Ужгороді.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових. У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".






Просмотров: 131
Другие новости