Компании

все компании

Долар стабільний до євро, єни та фунта

3 квітня 2024 року, 10:54
Долар США стабільний до євро, єни та фунта стерлінгів на торгах у середу.

Розрахований ICE індекс DXY, що показує динаміку долара відносно шести валют (євро, швейцарський франк, єна, канадський долар, фунт стерлінгів і шведська крона), втрачає 0,06%, ширший WSJ Dollar Index - 0,01%.

Ринок оцінює опубліковані напередодні дані щодо американського ринку праці, які можуть вплинути на грошово-кредитну політику Федеральної резервної системи (ФРС).

Кількість відкритих вакансій у США в лютому збільшилася на 8 тис. і становила 8,756 млн, повідомило міністерство праці. У січні, згідно з переглянутими даними, цей показник перебував на рівні 8,748 млн, а не 8,863 млн, як було оголошено раніше. Аналітики в середньому очікували скорочення до 8,75 млн з попередньо заявленого січневого рівня, повідомляє Trading Economics.

Тим часом президент Федерального резервного банку Клівленда Лоретта Местер заявила у вівторок, що ФРС може знизити процентні ставки цього року, але не на травневому засіданні.

При цьому вона знову застерегла від занадто швидкого скорочення вартості запозичень. "На даний момент, я думаю, більш значний ризик полягає в тому, щоб почати знижувати ставку занадто рано", - сказала вона.

Пара євро/долар за даними на 9:12 кв торгується на рівні $1,0776 порівняно з $1,0770 на закриття попередньої сесії.

Курс фунта до долара залишається на позначці $1,2577, як і напередодні.

Вартість американської валюти в парі з ієною становить 151,61 ієни проти 151,55 ієни за підсумками попередніх торгів.





Просмотров: 110
Другие новости