Компании

все компании

Державна "Укренерго" оголосила конкурс на вакантну посаду члена правління

3 квітня 2024 року, 18:31
НЕК "Укренерго" оголосило конкурс на вакантну посаду члена правління, документи на який можна подати до 18:00 8 квітня 2024 року.

Згідно з оголошенням на сайті компанії, основними вимогами є: вища освіта; щонайменше п'ять років досвіду стратегічного та управлінського лідерства у сфері міжнародного розвитку, розвитку бізнесу, операційної діяльності та/або управління програмами у великих компаніях.

Також кандидат повинен мати глибоке розуміння національного та європейського електроенергетичних ринків, тенденцій і перспектив розвитку галузі, специфіки роботи операторів системи передачі ENTSO-E.

Крім того, потенційний член правління повинен мати компетенцію щонайменше в одному з напрямів, таких як бізнес-стратегія та розвиток, регуляторні питання, юридичний супровід, фінанси та аудит.

За однаково розвинених навичок перевага надаватиметься кандидату з досвідом роботи на керівному рівні в компаніях-операторах системи передачі електроенергії членів ENTSO-E.

Як повідомлялося, до правління "Укренерго" входять Володимир Кудрицький (голова), Олексій Брехт (експлуатація та розвиток мереж), Сергій Галаган (IT) і Олег Скрипник (фінанси).

Ексчлен правління НЕК Марина Безрукова наприкінці січня 2024 року очолила Агентство оборонних закупівель Міністерства оборони України.




Просмотров: 175
Другие новости