Компании

все компании

Variant Group відкриє новий завод гарячого цинкування "Ескаль Цинк" в Ужгороді

2 квітня 2024 року, 07:20
Компанія "Ескаль", що входить до Variant Group, у травні поточного року введе в експлуатацію новий завод гарячого цинкування "Ескаль Цинк" площею 6 тис. кв. м, повідомляється на сайті компанії.

"Зовсім недавно, наприкінці січня, ми оголосили про початок проекту з будівництва заводу з гарячого цинкування в Ужгороді. Наразі триває монтаж основного обладнання лінії гарячого цинкування: встановлення ванн попередньої хімічної обробки, печі оцинкування та супутнього обладнання", - наголошується в повідомленні.

За інформацією компанії, завод оснащений виробничою лінією німецького виробництва, продуктивністю до 30 тис. тонн/рік. Ванна цинкування має габаритні розміри 6,5мх1мх2,5м, що дасть змогу цинкувати металоконструкції довжиною до 7 м.

"Ескаль" інформує, що новий завод дасть змогу, зокрема, цинкувати металоконструкції та металеві споруди, опори ліній електропередач (зокрема високовольтні), опори операторів мобільного зв'язку та антенні опори; будівельні металоконструкції, телевізійні, радіотрансляційні щогли та вежі; дорожні знаки, автодеталі, труби.

Крім того, додатково в цеху на 7 тис. кв. м площі надаватимуться послуги з металообробки, зокрема, дробоструйку; розмотування металу; лазерне і плазмове різання; гнуття і зварювання металів.

Компанія "Ескаль Цинк" - частина виробничої групи Variant Group, що складається з 12 металообробних підприємств різного спрямування і вже понад 30 років працює на ринку України.

ТОВ "Ескаль" надає послуги гальванічної обробки металу, цинкування з 2007 року, щорічно надаючи послуги антикорозійного покриття понад 60 тис. тонн металу.

Виробничий майданчик компанії з нанесення гальванічного цинкового покриття на металеві деталі та металоконструкції працює в Харкові (з 2020 року).

Виробнича група Variant Group є сімейним бізнесом родини Шуфані. Металообробний бізнес, започаткований батьком Саїдом Шуфані 1991 року, нині продовжує друге покоління родини.

Група виробляє різноманітне металоємне обладнання більш ніж для 20 різних галузей.






Просмотров: 141
Другие новости