Компании

все компании

Асвіо Банк надасть 60 млн грн кредиту YASNO EE

2 квітня 2024 року, 16:32
Асвіо Банк підписав кредитну угоду на 60 млн грн з YASNO Energy Efficiency на реалізацію проєктів у сфері енергоефективності, повідомляється на сайті фінустанови.

"У рамках угоди Асвіо Банк надасть 60 млн грн кредитних коштів, які будуть спрямовані на реалізацію масштабних енергоефективних проєктів у поточному році", - ідеться в прес-релізі банку.

Уточнюється, що за допомогою залучених кредитних коштів YASNO Energy Efficiency забезпечуватиме ЕСКО (енергосервісні - ІФ-У) проєкти.

"Це дасть змогу підприємствам реалізувати енергоефективні проєкти без значних фінансових вкладень, оскільки ЕСКО-компанії беруть на себе всі ризики та витрати, пов'язані з реалізацією проєктів, що виконуються на умовах енергосервісу", - інформує пресслужба банку.

YASNO Energy Efficiency - найбільша в Україні енергосервісна компанія, яка вже реалізувала 109 енергоефективних проєктів на умовах енергосервісу, з досягнутою економією енергоресурсів від 20 до 90%.

Згідно з даними Національного банку України, на 1 лютого 2024 року за розміром загальних активів Асвіо Банк посідав 43-тє місце (2,73 млрд грн) серед 63 банків, що діяли в країні.




Просмотров: 119
Другие новости