Компании

все компании

Нацбанк затвердив новий план виїзних перевірок з питань фінансового моніторингу на цей рік

1 квітня 2024 року, 11:22
Національний банк України (НБУ) вніс зміни до плану виїзних перевірок з питань фінансового моніторингу, дотримання вимог валютного та санкційного законодавства на 2024 рік, повідомляють на сайті регулятора.

Із плану виїзних перевірок виключено ПТ "Ломбард "Фінанс" за участю ТОВ "ІТМ Маркет" і ТОВ "І-Компані" у зв'язку з анулюванням ліцензії на діяльність і включено ПТ "Інтер-ріелті" і компанія".

Згідно з планом у 2024 році передбачено виїзні перевірки банків: у першому кварталі - АТ КБ "ПриватБанк", АТ "РВС Банк", у другому кварталі - АТ "ОТП Банк", АТ "Банк Кредит Дніпро", у третьому кварталі - АТ "Кристалбанк", АТ "АБ "Радабанк", у четвертому кварталі - ПАТ "Банк Восток".

Небанківських установ: у першому кварталі - ТОВ "ФК "Монблан Фінанс", ТОВ ФК "Вей Фор Пей", у другому кварталі - ПТ "Ломбард Донкредіт ТОВ "Інтер-ріелті" і компанія", ТОВ "ОТП Лізинг", у третьому кварталі - ПрАТ "СК "Надійна" , ТОВ "НоваПей", у четвертому кварталі - КС "Кредит-Союз", ТОВ "Аванс кредит", ПрАТ "СК "Ультра Альянс".

У повідомленні наголошується, що план виїзних перевірок складено на підставі ризик-орієнтованого підходу, в тому числі, враховуючи результати проведеної оцінки ризиків діяльності банків і небанківських установ.




Просмотров: 112
Другие новости