Компании

все компании

Home Depot купує дистрибуторську компанію SRS Distribution за $18,25 млрд

30 березня 2024 року, 12:50
Home Depot Inc, найбільша в США мережа магазинів товарів для дому, досягла угоди про купівлю спеціалізованого дистриб'ютора SRS Distribution за $18,25 млрд.

Це найбільша угода в історії Home Depot, зазначає CNBC. Її закриття очікується до кінця поточного фінроку, який закінчиться в січні 2025 року. Угоду буде оплачено наявними у Home Depot коштами і за рахунок залучення боргу.

SRS спеціалізується на продажах різних товарів професійним підрядникам, включно з ландшафтними дизайнерами, покрівельниками та будівельниками басейнів. Компанія управляє мережею з 760 представництв у 47 штатах.

Половина виручки Home Depot вже припадає на професійних клієнтів, і компанія раніше повідомила про намір сфокусуватися на цьому сегменті. Тим часом продажі роздрібним клієнтам останнім часом скорочуються з пікових рівнів, що спостерігалися під час пандемії коронавірусу, коли американці активно зайнялися облаштуванням своїх будинків.

Акції Home Depot дешевшають на 0,5% під час попередніх торгів у четвер. З початку року капіталізація компанії збільшилася на 11,4% до $376,5 млрд.



По материалам: CNBC





Просмотров: 123
Другие новости