Компании

все компании

"Свято-Варваринська" фабрика після модернізації флотаційного відділення заощадила $200 тис

22 березня 2024 року, 17:01
Збагачувальна фабрика "Свято-Варваринська" (ЗЗФВ), що входить до групи "Метінвест" у рамках компанії "Метінвест Покровськвугілля", після проведення реконструкції флотаційного відділення заощадила $200 тис.

Згідно з інформацією компанії, інвестиції навіть в умовах війни виправдані і показують свою дієвість

"Доведено ОФСВ. Саме реконструкція флотаційного відділення фабрики дала змогу зберегти на високому рівні працездатність і підвищити ефективність виробництва в цей непростий час. В останні два роки замість (...) застарілого обладнання, встановили сучасне та ефективне", - констатується в прес-релізі.

Крім того, уточнюється, що було встановлено осаджувально-фільтрувальну центрифугу німецької компанії ANDRITZ, вібраційні центрифуги WOW польської компанії FUGOR, грохоти американської компанії Conn Weld Industries, LLC.

Реконструкція фабрики поліпшила якість вугільного концентрату, що випускається, і вплинула на ефективність виробництва: тільки завдяки модернізації флотаційного відділення економічний ефект для "Метінвест Покровськвугілля" склав $200 тис.

Як повідомлялося, в липні 2023 року успішно завершилася модернізація флотаційного відділення Свято-Варваринської збагачувальної фабрики, яка тривала чотири роки. Після реконструкції підприємство здатне переробляти до 8,4 млн тонн рядового вугілля на рік без зменшення ефективності виробництва.

"Метінвест" створив компанію "Метінвест Покровськвугілля", яка керує операційними та адміністративними змінами на підприємствах Покровської вугільної групи (ПВГ). До компанії входять, зокрема, шахтоуправління "Покровське" і Свято-Варваринська збагачувальна фабрика.

Свято-Варваринська збагачувальна фабрика - виробник вугільного концентрату преміум-класу в Україні. Виробнича потужність підприємства становить близько 8 млн тонн рядового коксівного вугілля на рік з можливістю збагачення п'яти різних класів вугілля. ОФСВ переробляє все вугілля ШУ "Покровське".

"Метінвест" є вертикально інтегрованою гірничодобувною групою компаній. Його основні акціонери - група СКМ (71,24%) і "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 191
Другие новости