Компании

все компании

Страховик "АРМА" змінить назву

21 березня 2024 року, 23:35
Страхова компанія "АРМА", ліцензії якої анулювали в листопаді 2022 року, змінить назву на ПрАТ "Компанія АРМА", повідомляється в порядку денному зборів акціонерів, запланованих на 24 квітня.

Як зазначено в оголошенні компанії в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), основним видом економічної діяльності товариства тепер буде надання в оренду та експлуатацію власного або орендованого нерухомого майна, додатковими видами - надання інших інформаційних послуг та консультування з питань.

Як повідомлялося, ПрАТ "СК "Арма" було зареєстровано 1 лютого 1994 року. Здійснювало діяльність на підставі 23 безстрокових ліцензій. Основними напрямками були страхування транспортних ризиків, страхування рухомого та нерухомого майна, страхування вантажів, медичне страхування, страхування від нещасних випадків, страхування подорожуючих, страхування відповідальності, страхування ядерних ризиків тощо.

Національний банк України в листопаді 2022 року анулював ліцензії компанії у зв'язку зі встановленням фактів здійснення страховиком ризикової діяльності та виключив її з Державного реєстру фінансових установ.






Просмотров: 143
Другие новости