Компании

все компании

Boeing 737-800 авіакомпанії United Airlines втратив у польоті частину обшивки

18 березня 2024 року, 14:34
У літака Boeing 737-800 американської авіакомпанії United Airlines під час польоту відірвалася частина обшивки фюзеляжу, повідомило агентство Associated Press.

Це було виявлено під час післяпольотного огляду лайнера в міжнародному аеропорту Медфорда, куди він прибув із Сан-Франциско, йдеться в повідомленні.

Посадка пройшла без пригод, ніхто не постраждав, інформувала влада аеропорту.

Представники авіакомпанії заявили, що на борту літака перебували 139 пасажирів і шестеро членів екіпажу, надзвичайну ситуацію не оголошували, оскільки жодних ознак пошкодження під час польоту не фіксували.

Вони уточнили, що відсутня частина обшивки знаходилася на нижній частині літака, там, де крило з'єднується з корпусом, безпосередньо поруч із шасі. Лайнер експлуатувався понад 25 років. Розпочато розслідування.

Останнім часом інциденти з літаками компанії Boeing (SPB: BA) почастішали. Так, на початку січня Boeing 737-9 MAX авіакомпанії Alaska Airlines здійснив вимушену посадку в аеропорту Портленда після втрати дверей у повітрі на висоті близько 5 км. Ніхто з пасажирів не постраждав.

6 березня через задимлення в салоні літака Boeing 737-800 тієї ж авіакомпанії екіпаж здійснив вимушену посадку в аеропорту Портленда незабаром після зльоту.



По материалам: агентство Associated Press





Просмотров: 115
Другие новости