Компании

все компании

Нафта помірно дорожчає, Brent $82,4 за барель

12 березня 2024 року, 12:44
Ціни на нафту еталонних марок слабко зростають вранці у вівторок, попередню сесію котирування завершили практично без змін.

Ціна травневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures до 7:08 кв. становить $82,43 за барель, що на $0,22 (0,27%) вище за показник на закриття попередньої сесії. У понеділок ці контракти збільшилися в ціні на 13 центів, до $82,21 за барель.

Котирування ф'ючерсів на нафту WTI на квітень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) до зазначеного часу підвищилися на $0,13 (0,17%) і склали $78,06 за барель. За підсумками минулої сесії контракт подешевшав на 8 центів, до $77,93 за барель.

Учасники ринку чекають виходу даних про інфляцію в США у вівторок, а також публікації щомісячних звітів ОПЕК і Міжнародного енергетичного агентства (МЕА).

Крім того, трейдери стежать за дотриманням країнами ОПЕК+ добровільно взятих на себе зобов'язань зі скорочення постачань, а також за рівнем видобутку в США, який з кінця січня тримається біля рекордних позначок.

"З боку ОПЕК і Міненерго США надходять різноспрямовані сигнали, а для того, щоб ринок чітко визначився з напрямком руху", їм потрібно дійти до однаковості, зазначила аналітик сінгапурського підрозділу Saxo Capital Markets Чару Чанана.



теги: Brent, нафта



Просмотров: 135
Другие новости