Компании

все компании

СК "ІНГО" впровадила новий сервіс - інтерактивну медичну карту

9 березня 2024 року, 09:34
Страхова компанія "ІНГО" (Київ) впровадила новий сервіс - інтерактивну медичну карту для застрахованих, що дає змогу клієнтам компанії знаходити інформацію про медустанови у своєму регіоні або будь-якому іншому місці.

Як повідомляється на сайті страховика, інтерактивна мапа показує розташування лікувальних закладів, діагностичних центрів, стоматологій, лабораторій та оздоровчих установ.

Сервіс надає можливість обрати найближчий медичний заклад за допомогою геопозиції, додавання обраних закладів для подальшого швидкого доступу, а також фільтр за назвою закладу, його типом та місцезнаходженням.

Разом із картою на сайті оновлено завантажувальний файл бази медичних закладів, у якому додано дані за рівнем відділень. Замість поділу за страховими ризиками та типами медичної допомоги, вся інформація тепер подається на одному аркуші. Ризики мають ціновий рівень від 1 до 4, де 1 найдешевший (або доступний усім при покритті відповідного ризику), а 4 рівень - найдорожчий.

"ІНГО" є повним членом Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ), членом Американської торговельної палати (АСС), Європейської бізнес-асоціації (EBA), Національної асоціації страховиків України (НАЦУ) та Міжнародної торгової палати (ICC).




Просмотров: 141
Другие новости