Компании

все компании

Ганну Тігіпко-Байковську обрано головою наглядової ради ТОВ "ТАС Дніпровагонмаш"

8 березня 2024 року, 19:20
Засновницю і CEO мобільного izibank Ганну Тігіпко-Байковську, доньку власника групи ТАС Сергія Тігіпка, з 8 березня обрано головою наглядової ради (НР) вагонобудівного ТОВ "ТАС Дніпровагонмаш" (ТАС ДВМ, Кам'янське Дніпропетровської обл.) строком на три роки.

Згідно з публікацією підприємства в системі розкриття інформації НКЦПФР, відповідне рішення ухвалили загальні збори учасників ТОВ "ТАС ДВМ" 7 березня, звільнивши від виконання обов'язків голови наглядової ради Сергія Тегіпка, який очолював НР "Дніпровагонмашу" з 2005 року.

Тігіпко-Байковську було введено до складу наглядової ради у грудні 2022 року, і до 7 березня вона була її членом.

До обраного зборами учасників ТОВ складу наглядової ради увійшли колишні її члени - Сергій Попенко, Валерій Новицький і Сергій Тегіпко. Також до складу НР введено Катерину Найду, яка також є членом НР кількох компаній, що входять до групи ТАС.

Збори також обрали на новий термін ревізійну комісію ТОВ "ТАС ДВМ" у складі трьох осіб, замінивши одного члена РК.

"ТАС Дніпровагонмаш" - одне з провідних підприємств України з проектування та виготовлення вантажних вагонів. Річна потужність виробництва - 9 тис. од.

Як повідомлялося, у січні-вересні 2023 року компанія отримала 51,09 млн грн чистого прибутку - у 8,3 раза більше, ніж за той самий період 2022 року, чистий дохід скоротився на 14,7% - до 724,62 млн грн.

Акціонери ПрАТ "ДВМ" 25 липня 2023 року ухвалили рішення про перетворення його на ТОВ "ТАС Дніпровагонмаш".

Група "ТАС" заснована 1998 року бізнесменом Тігіпком. Сфера її бізнес-інтересів охоплює фінансовий сектор (банківський і страховий сегменти) та аптечний, а також промисловість, нерухомість, венчурні проєкти.




Просмотров: 186
Другие новости